Leadgeneratie Wat is het en hoe werkt het?

Leadgeneratie

Om meer leads te vergaren en contacten te maken kan je kostbare advertenties plaatsen in verschillende vakbladen en/of online media zoals google, facebook en instagram. Ook kan je voor veel geld leads kopen bij gespecialiseerde bureaus maar deze zijn vaak van een lage kwaliteit. Ook bezoeken en deelname aan beurzen is een zeer kostbare manier om leads en contacten te maken. Ook ben je afhankelijk van de aantallen van de beursbezoekers en de kwaliteit van de bezoekers.

Deze methode om leads en contacten te maken werken zeker maar zijn zeer tijdrovend en kostbaar en er zijn tegenwoordig snellere en voordeligere manieren en methodes.

Linkedin LeadsLinkedin Leads
LinkedIn Automation

LinkedIn Leadgeneratie

Om B2B leads en contacten te maken is LinkedIn al jaren het nummer 1 platform. Veel gebruikers kijken op dit platform voor een baan of zoeken naar nieuwe medewerkers. Maar met 800+ miljoen gebruikers en 58 miljoen geregistreerde bedrijven is linkedIn ook de bron voor het vergaren van kwalitatieve leads en maken van nieuwe contacten.

Via LinkedIn kan je middels diverse filters een selectie maken van jouw ideale doelgroep en klanten. Met laser focus kan jij jouw ideale klanten zoeken, benaderen en omzetten in contacten. De kwaliteit van leads en contacten is vele malen hoger en de kosten een fractie van de eerder genoemde methodes.

Leadgeneratie via LinkedIn

Met de gratis versie van LinkedIn kan je eenvoudig leads zoeken en contacten benaderen. De zoekfunctie en filter zijn beperkt en is tijdrovend. LinkedIn Premium is een aantrekkelijke optie voor professionals die sneller resultaat zoeken. Met de premium heb je toegang tot meerdere zoek filters waardoor je leads van hogere kwaliteit zijn. Ook kan je de lead lijsten opslaan om deze bijvoorbeeld om een later moment te benaderen. Het benaderen werkt ook sneller. Ook kan je leads direct benaderen via inmails zonder in contact te staan. Voor alle voordelen en kosten wil ik je verwijzen naar LinkedIn>>

LinkedIn Leadgeneratie
Linkedin Uitbesteden LInkedin Sales

Onze LinkedIn methode

Wij hebben een methode en tool ontwikkeld waarbij je de standard en betaalde functies van LinkedIn nog beter kan inzetten. De leadlijsten die je met de betaalde functie hebt gemaakt kan je uploaden in onze tool. Onze tool zal nu op een automatische piloot jouw lead lijsten gaan benaderen. Niet als een standaard robot maar op een manier waardoor het zoeken en benaderen van jouw prospect op een natuurlijke en menselijke manier zal gaan verlopen. Maandelijks kan ons systeem tot ca 1000-1500 uitnodigingen sturen. Uit ervaring weten wij dat ca 20-40% nieuwe contacten worden waarna het echte saleswerk kan beginnen.

Wil je meer informatie of wil je een demo? Neem contact op >>